Dhomat

Dhomat

bunny-sample

Dhomë Dyshe

Duke filluar nga 45€

bunny-sample

Dhomë Dopjo

Duke filluar nga 45€

bunny-sample

Dhomë Treshe

Duke filluar nga 50€

bunny-sample

Suite

Duke filluar nga 70€

Shërbimet tona

Wi-Fi

Parkim Falas

Ajër të kondicionuar

Minibar

TV Satelitor

Shezllone

Shërbimi cilësor i vlerësuar nga Booking me notën 9.0. Nxitoni të rezervoni dhe përjetoni ditët tuaja blu të relaksit vetëm në Blue Days Hotel.

Na Kontaktoni

Përfitoni zbritje duke rezervuar pushimet tuaja direkt me ne.