Restoranti

Restoranti

Për ushqimin nuk duhet të shqetësoheni, ne kemi menduar për ju me restorantin tonë. Këtu do të gjeni ushqimet më cilësore dhe me cmime shumë të mira si dhe me një ambjent shumë të këndshëm. Llojshmëria e ushqimeve varion nga ushqimet tradicionale deri tek ato të detit. Gjithashtu tek ne mund të shijoni edhe profesionalizmin e picerisë me një traditë 10 vjeçare…

Shërbimi cilësor i vlerësuar nga Booking me notën 9.0. Nxitoni të rezervoni dhe përjetoni ditët tuaja blu të relaksit vetëm në Blue Days Hotel.

Na Kontaktoni

Përfitoni zbritje duke rezervuar pushimet tuaja direkt me ne.