Rreth Nesh

Rreth Nesh

Shumë pranë Sarandës, në zonën e njohur si fshati turistik i Borshit, ndodhet BlueDays Hotel. Atje është vendi më i mirë për pak qetësi në Rivierën Shqiptare. Dhomat e hotelit janë të mirë mobiluara me kondicioner, tualet, dush dhe produktet e dushit, mini bar, kabllor, internet wireless etj. Nxitoni të rezervoni për të shijuar një verë të paharrueshme, vetëm në BlueDays Hotel

Shërbimi cilësor i vlerësuar nga Booking me notën 9.0. Nxitoni të rezervoni dhe përjetoni ditët tuaja blu të relaksit vetëm në Blue Days Hotel.

Na Kontaktoni

Përfitoni zbritje duke rezervuar pushimet tuaja direkt me ne.